Over ons

DirectPay is een full service credit management bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in kredietmanagement en het verbeteren van het werkkapitaal van zijn klanten.

Directpay heeft ruim ervaring met uiteenlopende branches en telt vele tevreden klanten uit de telecommunicatie, energiesector en tandheelkunde. We vinden het belangrijk om oplossingen te bieden die specifiek passen bij uw bedrijf en wensen. DirectPay gelooft in oplossingsgerichte communicatie met u en uw klanten, zodat niet alleen u maar ook uw klanten tevreden zijn. Onze werkwijze is daarbij flexibel en modulair: u bepaalt of u één of meerdere oplossingen wilt combineren en in welke vorm.

Wij onderscheiden ons door specialisatie en partnerschap. Wij gaan het gesprek met u aan zodat wij er zeker van zijn dat wij uw onderneming en uw uitdagingen goed begrijpen. Op basis van uw specifieke situatie en wensen adviseren wij u welke oplossingen wij u kunnen bieden om uw liquiditeit te optimaliseren.

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden voor kredietbeoordeling, debiteurenbeheer en factoring met u door te nemen. 

Beschrijving van foto
Close Om https://www.directpay.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid